29 Ağustos 2013 Perşembe

Bir Şehre Veda Ederken...


       Ve takvimden bir yaprak koptu bugün.Bu defa tek bir dosta değil vedam.Kocaman bir şehre veda ediyorum.Buz gibi soğuğuna rağmen yüreği sıcacık insanların bulunduğu samimi,doğal şirin bir Anadolu kentine veda ediyorum.Benim için çok anlamlı ve özel bir kentten ayrılma vakti geldi..Gelirken bir valizle ,delikanlı ruhumla,yalnız başımayken ,şimdi giderken mükemmel bir eş,dünya tatlısı bir bebek,huzura erişmiş bir ruh ve bir sürü güzel dostun anısıyla,duasıyla çıkıyorum yola.

     ”Vedalar gözleri ile sevenler içindir; Çünkü gönülden sevenler hiç ayrılmazlar.”der Mevlana.Kelkitin güzel yürekli insanları,değerli meslektaşlarım,sevgili öğrencilerim inanın hepinizi gönülden sevdim. Bundan sonraki çalışma hayatımda bu kadar bütün olmuş,aynı sinerjiye sahip,yardımsever,anlayışlı insanlarla bir arada olur muyum bilmem,ama temennim o yönde. Hepiniz benim için ilk göz ağrısısınız,değerlisiniz.Hepiniz ayrı ayrı değerler kattınız hayatıma,anılarıma eklendiniz.
 

      6 yıl kimine göre bir ömür, kimine göre ise basit bir zaman ölçüsü…Benim için çok değerli yıllardı.Daha dün gibi gelişim ve şimdi kalkıp gidişim. Gitmek kolay da dostlara veda zor geliyor.Elbislerle birlikte anılarıda topladım yanıma,birkaç fotoğraf karesiyle dostun gülüşünüde aldım yola çıkıyorum şimdi. Hepinizi Allah’a emanet ediyorum.Kelimeleri biraya getirmek gittikçe zorlaşıyor ne yazık ki,hakkınızı helal edin .
Sevgiyle..
 
 


6 yorum:

  1. Hayirli olsun insan aliskanlikardan vazgecerken zorlaniyor ama yenilik her zaman iyifir

    YanıtlaSil
  2. Ayy canım,ne güzel yazmışsın,çok duygulandım:)İnşallah şimdi gittiğin yer de burası gibi harika ve sevgi dolu insanlarla dolu olacak;çünkü sen öyle bir insansın,dolayısıyla iyi düşün,iyi olsun:)Çok öpüyorum,yeni hayatınızda bol şanslar:)

    YanıtlaSil
  3. Yeni gidecigin yer hayirli olsun simdiden ins. Burasi kadar sicam ve samimi dostlar bulabilecegin bir yerde daha guzel yillar seni bekler. biz de bir kac yilda nir ulke degistiririz bu yuzden seni cok iyi anliyorum...

    YanıtlaSil
  4. yeni görev yerinde allah daha iyileriyle karşılaştırsın.Ne güzel dostluklar kazanmışınız unutulmayacak olan da bunlar işte...

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı olsun Nermin abla. Yolun açık, herşey gönlünce olsun... :)

    YanıtlaSil
  6. Şuan bende gümüşhane ye yazıyorum dort yılım sona erdi burda ama güzel insanlar biriktirdim hayatımda

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...