26 Ocak 2016 Salı

10-9-8 ...Geri Sayım başladı

Merhabalar...

Heyecan ve korku tavan yapmış olaraktan yazıyorum bu satırları..Haftaya perşembe yani 4 Şubat 2016  tarihinde sabah saat 10 sularında minik Prenses Zeynep Ela kollarımızda olacak inşallah..

Okul kapandı şurda 1 haftacık dinlenme sürecim var .Yiğit Sefa kreşe devam ediyor .Haftaya babaannesi gelecek bize yardımcı olmak için..Bu arada hastane koçum çok sevgili bir ablam olacak.Malum ana baba uzakta bu kışta gelemediler hoş oğlumdada yoklardı ya neyse demagoji yapmıyım ..Alıştım ,alışmaya çalışıyorum  yada ..Yalnız değilim aslında burda akrabamda var baya yakından ama herksin kendi işi (!) var .

Doğumun olacağı gün Yiğiti kreşe bırakıcaz .Babası akşam üzeri getirecek öyle konuştuk bir sıkıntı yaşanmazsa.Şimdilik her şey yolunda çok şükür..Kızımız gecen kontrolde yani 36+3 iken 2800 gram idi.İnşallah doğumunda 3ü geçer .Elimden geldiğince beslenmeme dikkat ettim.Her gün muz,ceviz,süt tüketiyorum.Balık ve et her hafta yedim .Beyaz ekmek tüketmiyorum.Çok şükür şuan için 14 kilo aldım bende .Yiğitte aşırı kilo almıştım bunda biraz daha iyiyim.

Sanırım bir daha ki başlığım kızımız doğdu olacaktır..

    Bu satırları okuyanlardan dua beklerim .Allah'a emanet ...

3 yorum:

  1. Allah sağlıkla kavuştursun inş. Maasallah size dert etmeyin çevresel durumları bazen birilerinin Varlığı yokluğundan daha zor olabilir. Ben de 3. Doğumumda yalnızdım. Ilk iki çocuğu evde uyutup öyle çıkıyor evden derken nerdeyse evde doguracaktım. Allah Gücünü kuvvetini verdi elh. Hadi bakalım güzel haberlerinizi duyarız ins.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim..haklisiniz .basta epey uzuldum ama suan iyiyim.zorla olan isten hayr gelmez..Rabbim bi yol gosterir elhamdulillah .

      Sil
  2. Allah saglikla kavusmayi nasil etsin insallah. Kocaman sevgiler :)

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...