21 Mart 2013 Perşembe

Minik Adımlar...

Vee sonunda Yiğit Sefa yürüyor..Bugün tamamen yürümeye başladı.20 adım attı.Şaka gibi..Günlerdir ha yürüdü yürüyecek derken bizimki doğumgününü bekliyormuş.Uzun zamandır koltuk kenarlarına tutunup gezen meleğim  2 gün önce 3-4 adım attı..Bu akşam inanılmaz bir heyecanla ordan oraya yürüdü.Sırtını koltuğa yaslayıp "gel" dedikçe bize doğru yürüdü durdu.

Evde ürkekce dolaşan minik minik adımlar atan küçük bir kelebek var artık.Kollarını iki yana açıp aceleci tavırlarla yürüyor.Sonra hopp popo üstü düşüyor.Onun o hallerini görmek okadar büyük bir zevk ki anlatılamaz.

Bu arada son günlerde babasıyla ikimiz ellerinden tutup sürekli koridorda gezdirdik onu..Durup durup kafasını kaldırıp,bize bakıp gülüyordu..Yeni birşeyi keşfetmiş olmaktan son derece mutlu..Bugun okadar çok yoruldu ki,yürüme hevesinden ötürü,anında uyuyakaldı..



5 yorum:

  1. Oh canım...hadi hayırlısı olsun..kaplumbağlıktan penguenliğe terfi etti desene:))) biraz zor ve dikkat edilmesi gwreken süreç, allah kolaylık versin su gibi geçsin melek yiğidin bu dönemi :) her anın tadını çıkarın ne güzel ilkler :)

    YanıtlaSil
  2. Canım hayırlı olsuun,heyecanını anlıyorum,çok güzel bir duygu:)))Uykuları da düzelecek bak görürsün:)Çok öpüyorum penguen Yiğit'imi:)

    YanıtlaSil
  3. Kırkbinkere Maşallah:))ilk adımlar başlamış ne güzel, bundan sonrası daha güzel olacak, yeni yürüyen bebeklerin seyrine doyum olmaz, çabuk toparlar, bir hafta sonra ürkekliğide geçer, ayy ne tatlıdır şimdi o küçük kelebek:)

    YanıtlaSil
  4. o ne güzel bir haber gözünüz aydın darısı bizim de başımıza

    YanıtlaSil
  5. maşallah maşallah.
    bi kere öpsene benim için.
    :)

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...