7 Ocak 2013 Pazartesi

Ev kazaları başladı!

    Canım sıkkın yine.Noldu bilmem .Bi huzursuzluk başlayınca peşinden illa Yiğit e bişey oluyor.Sabah evden çıktım ,Yiğit i bakıcıya bıraktım.Neyse 2 saat sonra geldim ,bakıcı kapıyı açtı éNermin bi kaza atlattık sorma" dedi..telaşlı telaşlı söylüyor..Allah'ım Yiğit in sesi yok,kendisi yok..Elim ayağım boşaldı,noldu diyorum şölemi oldu bölemi oldu soruyorum,kadın yok o değil bu değil....
 
Çatlattı beni..Dolabın kapağına kafasını çarpmış Yiğit bişraz şişmiş bişeyler dedi ama yarım ağız..Allah'ım korka korka odaya gittim.Yiğit uyuyor ..Korkarak kafasını çevirdimki..Boydan boya kafası çizilmiş yine,öyle derin bi ayra değil ama şişmiş kızarmış...
 
Bide çocuk uyutulurmu kafadan darbe almış,hem beni niye aramadın be kadın.Kadına kızamadım da olan olmuş artık nediyim.Daha dikkatli olsun diye uyarıyorum ama işte ...Babanem der "el elin eşeğini türkü söylerek ararmış" o misal okadar dikkat ediyor zaar.
 
Çocuğumu yere bırakmış,bulaşıkları yerleştimek için makinenin bulunduğu dolabın kapağını açarken Yiğitte oraya gelmiş o esnada kapının sivri ucu  kafasına carpmış,baya uzunca çizmiş,kanatmış...Ve olayın üstünden 2 saat geçmiş beniş aramadığı gibi çocuğu uyutmuş.....Üffff kendimi acayip suçlu hissediyorum.Sürekli Yiğitin başına bişey geliyor.Çok şükür gözüne felan zarar gelmemiş ama ne biliyim  insan başkasına emanet edince daha başka duygular içinde oluyorsun..
 
Hemen uyandırdım Yğiti,hastaneye götürdüm film vs çekildi bişey çıkmadı,,Bu arada dişleri kabarmış alttan 4tane ondan uyumuyordur dedi.SAB verdi öylee işte....Şimdi eve geldik yorgunluktan bayıldı kuzum.
 
 
Allah beterinden korusun...

9 yorum:

  1. cok gecmis olsun..sn ne kadar korusanda yine de illa dusuyorlar hatta duse kalka buyuyorlar iste..hepsi allaha emanet dedigin gibi allah beterlerinden saklasin

    YanıtlaSil
  2. Çok geçmiş olsun Nermin cim Allah beterinden korusun,keşke kadın sana hemen haber verseydi ben olsaydım çok kızardım çocuk bu başka birşeye benzemez başını vurduğu zaman 2 saat kadar uyutmayın derler ama sen dr. a götürmüşsün iyi olmuş için rahatlamış kuzucuğa dikkat edin öpüyorum:)

    YanıtlaSil
  3. Dediğin gibi Allah beterinden korusun çok geçmiş olsun.
    Kaza bu kendini suçlu hissetme senin yanında da olabilirdi.
    Melekler korur minnoşları merak etme

    YanıtlaSil
  4. Canım çok çok geçmiş olsun, Allah beterinden korusun. Babaannen ne kadar da doğru söylemiş. Bu olayı yaşayan Yiğitin anneannesi-babaannesi olsa hemen seni telaş içinde de olsa arardı, kızıyorum bakıcılara, tamam o da korkmuş belli ama arasana annesini, sen niye karar veriyosun bir de uyutuyorsun, kızdım şimdi bak. Allah'tan birşey olmamış kuzuya, çok geçmiş olsun canım tekrar, Allah'a emanet olsun hepsi..

    YanıtlaSil
  5. geçmiş olsun canım...Allah korusun Allah beterinden saklasın...

    YanıtlaSil
  6. çok geçmiş olsun.. canım ya kıyamam.. allah beterinden saklasın.. düşe kalka büyücekler sen yanında olsanda olcak oldumu geçemessin önüne..

    YanıtlaSil
  7. Canım çok çok geçmiş olsun,kazalar hep oluyor Allah korusun yavrularımızı.Bakıcı ya bilmediğinden ya da korktuğundan aramamış,ders olmuştur herhalde ona bu mevzu.

    YanıtlaSil
  8. Cok gecmis olsun. Allah korusun onlari. Bakici durumu zor bir sey. Hicbir kimse anne kadar ozveride bulunamiyor malesef. Neyse ki ciddi bir sey yok. Ama insanin ici acir, sabir sabir

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  9. Çok geçmiş olsun, çok dikkaT istiyor bu yavrular, çokta kaza geçiriyorlar, melekler koruyor onları.

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...