24 Şubat 2013 Pazar

Yiğit ve Oyuncakları

Merhaba..

İyi pazarlar.Yiğit beyimiz uyumuşken çay molası yapayım dedim.Herkes iyidir inşAllah.
Yiğit Sefa oyuncak sepetinin başına geçmiş tüm oyuncakları tek tek alıp,inceleyerek etrafa fırlatırken ,dedim şunları bi fotoğraflayayım.Tabi biraz düzelttim yoksa odanın her köşesinde başka birşey vardı..Bazıları oyuncağına çok dedi.Oysa bana az geliyordu ki sonra ben de kanaat getirdim, evet biraz fazla oyuncağı var..

Bunca oyuncağın içinde Yiğit Sefa genelde mutfaktaki kap kacak,telefon,kumanda ,leğen gibi ev eşyalarıyla oynamaktan daha çok keyif alıyor ,bu da bir gerçek:)



Zaten zamanı gelince her gittiğimiz yerden oyuncak aldırmaya çalışacak biliyoruz ama bizde şirin şeyleri görünce dayanamayıp alıyoruz.



Özellikle minik arabaları çok fazla.Seviyor bu arabalarla oynamayı,tekerlerini sürtüp bırakınca kendiliğinden gitmelerini izliyor sık sık.En çok vakit geçirdiği oyuncaklar bu ara bu minik arabalar.
 

Yalnız şu resimde görünen Eğitici saatte çokca keyif aldığı oyuncaklardan .Bu ara pek yüzüne bakmıyor ama .6 aylıkken almıştım.Müzik çalmaya başlayınca dans ediyor onunla beraber.Fisher price oyuncak konusunda gerçekten çok başarılı,eğitici oyuncakları çok güzel.En son şu minik eğitici kaplumbağayı aldım,hem indirimdeydi hemde hepsiburada da kullanmam gereken puanım vardı.Aklıma ilk ,Yiğite birşeyler almak geldiği için alıverdim onu da ..

 
Bu ilkadım arabasına baya para ödedim ama hiç pişman olmadım.Bu aralar Yiğit Sefa arabayı bulduğu yerde hemen tutunup ayağa kalkıyor başlıyor sürmeye,baya pratik yaptı.Yalnız bi sorun var kıyıda köşede sıkışınca arabayı dövüyor:) Önüne çıkan engellerden ötürü pes ettiği oluyor :)

7 yorum:

  1. Ah bu köfteler :)) Biz paralar verip cici oyuncaklar alalım onlarda " kumanda , klavye , cep telefonu , kablo , gazete vb ... Şeylerle oynasınlar :))
    Bende hiç dayanamıyorum nerede degisik bir oyuncak görsem alıyorum :) oynamasa da :))

    YanıtlaSil
  2. Bizim kızın da oyuncakları şimdiden çok fazla
    Zamanı gelip de kendileri istemeye başlayınca be yapıcaz çok merak ediyorum

    YanıtlaSil
  3. Maşallah Yiğit Sefa'ya yürümesi yakın. Oyuncakları da çok güzel. Her evde aynı durum var. Oyuncak almayalım deyip hala alıyoruz insan görünce dayanamıyor. Her yer oyuncak olmasına rağmen onların ilgisi hep başka eşyalarda oluyor :)

    YanıtlaSil
  4. Çok GUZEL oyuncaklarıniz bizde de 9 aylık oğlum eğitici saatten çıkan kuşa bsyiliyor

    YanıtlaSil
  5. Ne GUZEL oyuncaklarıniz var benim 9 aylık oğlumda eğitici saatten çıkan kuşa bayılıyor

    YanıtlaSil
  6. çok ciciymiş oyuncakları, güle güle oynasın:)

    YanıtlaSil
  7. Nermincim seni mimledim, cevaplamak istersen buyur, çok yoğunum dersen olabilir, benden söylemesi:))

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...