2 Kasım 2012 Cuma

Bir Mucizeye Dokunmak..

Senin o minik ellerinden tutmak gibi...
Avuçlarımda kaybolan  pamuk tenine sarılmak gibi.
Cennet bahçelerinden gelen o mis kokunu içime çekmek gibi..
Gözlerinin masumluğunda kaybolmak gibi..
Bir mucizeye dokunmak...
Nefesinin sıcaklığında eriyip gitmek gibi.
Gözlerindeki yaşlarda boğulmak gibi..
Uyurken bile seni özlemek gibi...
Aynı bedende varolmak gibi...
Bir mucizeye dokunmak ...
Seni doğurmak,seninle yeniden doğmak gibi...

          Benim mucizem,canım oğlum.Seni yaşamak mucizenin ta kendisi.Senin içimde günbegün büyümen,sonra dünyaya gelmen,Rabbimin ne büyük bir mucizesisin sen.Herşeyi yoktan vareden Yaradan'a şükürler olsun.
 
        Bu mucizeyi seninle birlikte yaşıyor olmak benim bu dünyada yaşayabileceğim en büyük mutluluk.Bugüne kadar ne varsa yaşanan aslında nekadar basit,anlamsız,boşmuş meğer.İnsanın hayatı anlaması için,varoluşunu anlaması için senin gibi bir mucizeye dokunması,bir mucize yaşaması gerekmiş .
 
        İyiki geldin..Yıllar sonra su gibi geldin bana ,derdime derman gibi geldin.Karanlık çökmüş gönlüme ışık gibi geldin.Gelirken meleklerin nuruyla,cennet kokularıyla geldin.Gönlümüze huzur,evimize mutluluk getirdin.Ne iyi ettin de geldin.Seni veren ,bize bağışlayan, bize bu lutfü layık gören Allah'a hamd olsun.
 
        Güzel oğlum büyüyorsun.Nasıl ki aylar bu kadar çabuk geçti,yarın öbür gün bir bakacağım yıllarda su gibi akıp geçmiş.Kimbilir sende kendi mucizelerini yaşıyor olacaksın o vakit.Ama bilki sen benim hep biricik mucizem olarak kalacaksın.İlk göz ağrımsın,canımsın..Allah bizi birbirimize bağışlasın.Bu mucizeyi isteyen herkese yaşatsın.

          Gözlerim doldu bu postu atarken.Oğlum uyuyor  bende gidiyorum yanına ,onu özledim.Hergün binlerce kez şükretsek azdır bu minik mucizeler için ..Oysa bakınca bebek sahibi olmak gayet sıradan duruyor çoğu zaman(birtakım sebeplerden ötürü olmayanlar için hariç)..Halbuki nekadar olağanüstü,erişilmez,tarifsiz...


Mucizemin doğduğu ilk anlar

7 yorum:

  1. Allah bağışlasın,sağlıklı ve hep birarada upuzun bir ömür versin tüm ailene inşallah.bu güzel sözlerinin herbirinin gerçekliğini,şiddetini ancak bir anne anlar...

    YanıtlaSil
  2. ne kadar güzel yazmışsın.. her kelimende ayrı bir duygu gizli sanki.. maşallah küçük bey de çok tatlı.. allah bağışlasın..

    YanıtlaSil
  3. Gerçekten her bebek bir mucize
    Tüm mucizeler için şükürler olsun...

    YanıtlaSil
  4. Allah nazardan korusun tüm minik mucizelerimizi,evet onlar için ne kadar şükretsek az.Onlar bize emanetler
    Öpüyorum kocaman
    Sevgiyle

    YanıtlaSil
  5. iyice ağlak oldum ben yaaa :) Sen de böyle duygusal duygusal yazdıkça doldu doldu boşaldı gözler.Allah ayırmasın,acılarını göstermesin evlatlarımızın.Zeynep ""Anne olmak çok sık tekrarlanan ve her tekrarında "mucize"liğinden hiçbir şey kaybetmeyen bir olgu." yazmıştı çok hoşuma gitmişti.Tam da şimdi yazdıklartına oturdu bu cümle .:))))uyusun diye bekleyip uyuyunca özleyen anneler grubu :)kuralım

    YanıtlaSil
  6. Kuralım valla..Allah bağışlasın hepsini mink kelebeklerim benim..

    YanıtlaSil
  7. Maşallah maşallah maşallah :) Şirinlik abidesi...

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...