29 Eylül 2012 Cumartesi

Yiğit Sefa'nın İlkleri...

Bal böcüümm ,minik faremm bu hafta beni çok yordu ama kendi hiç yorulmuşa benzemiyor:) Sancılarımız hala varolmakla birlikte en azından 2 saat aralıksız uyuyarak biraz kendime gelmiş bulunuyorum.Hemencecik bir post atayım dedim..Ben bunu yazarken Yiğit yatağında onu uyutmamı bekliyor.Demin baya uğraştım uyumadı,az daha yorulsun ozaman..



Bu minik farenin gitmediği yer yok.Seccadenin tam ortasına gelip gözlerini bana dikince gülmekten kendimi alamadım.Haliyle namaz bozuldu.Tüm günümüz evin içinde ordan oraya yuvarlanmakla geçiyor.

 

Bu haftanın en güzel hareketi buydu..Minik kuşum artık desteksiz oturabiliyor.Ama o daha fazlasını istiyor.Ayağa kalkmak,yürümek hatta.Zaman zaman babayla alıştırma yapıyorlar mutluluktan uçuyor.

 
Tam bir baba aşığı benim oğlum şu aralar.Kapının zili çalınca hemen gülmeye ,kapıya doğru bakmaya başlıyor.Anlıyorki babası geldi.Kapı açılıncada kendini babaya doğru atıyor.Bu arada gel dediğimizde hopp ellerini uzatıyor..
 
 
Minik meleğim ilk defa sürtünme girişimindede bulundu bu hafta..Öyle tatlı oluyor anlatamam.Babasıyla oturup onu izleyip,gülüyoruz.Yalnız çoğu bebek ileri gider,bizimki geri geri gidiyor.Kollarından ve bacaklarından destek alıyor,popoyu havaya dikip karnının üstünde kayıyor..

 

Banyomu yaptım,pijamamı giydim..Anneeeee bak ne kadar  masumum ,hadi gel beni uyut.Söz hemencecik uyucam....:))



    

2 yorum:

  1. Çok yakışıklı ama Yiğit
    Maşallah ona.. Başarıları daim olsun :)
    Ama annesi namazda güldürmesin yaa:) Düşündümde çok komik olmuştur o anlar:)
    SAğlıkla büyüsün

    YanıtlaSil
  2. Çok komik gerçekten namazda güldürmesi:))Maşallah ona çook tatlı:)Biraz uyuyabilmene sevindim,sevgiler:)

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...