31 Aralık 2012 Pazartesi

Güle güle 2012...

       Yılın son yazısını yazmamak olmaz dimi.Hem ayıp olur 2012 ye.Güle güle 2012..Benim için özel ve güzel bir yıldın.Meleğimi kucağıma aldım.Çok hareketli bir okadar yorucu,çokçok mutlu bir yıldı benim için..Umarım gelecek yıllarda tüm dünya ve insanlık için ,sonra ben ve ailem için güzel olur.
 
      Aslında giden yılların ardından üzülüyorum ben ya.Yaşlanıyoruz,dünya yaşlanıyor ,zaman eriyor,ömür bitiyor,sonumuza yaklaşıyoruz aslında..2000 yılına girişimi hatırlıyoum.Ne furyaydı ,kıyamet kopacak denirdi 2000 yılında,ne korkardım. Bak sonra taa 2012 yi gördük .Onda da Mayalar kıyamet kopacak dediydi ama yalanmış:))))
 
        Herkes güzel günler görsün,mutlu olsun inşAllah.Vicdanı olmayan insanlara,milletlere,devletlere Allah vicdan versin.Masum çocuklar ölmesin yeni dünyada,gelecek yıllarda.Korkuyorum aslında bu gidişattan.Yiğit için en çok.Çocuklarımıza nekadar güzel bir dünya bırakabileceğiz,bu düzende ilerisi hiç iç acıcı görünmüyor ya neyse.Ne diyelim Rabbim evlatlarımızı korusun..
 
      Birde bu yılın beni en çok üzen olayı var..Bir sabah gazeteyi açtım.Manşet haberde Filistinli bir baba,perişan halde savaşın tam ortasında 4 evladını yitirmiş bir baba,evlatlarından birinin cesedi kollarında...:((( Çok üzülmüştüm gerçekten..Ve benim toprağımda ölen onlarca Mehmetçik var,onlar içinde ciğerim yandı her defasında ve artık haber izlemez oldum,gazetede okumuyorum ne yalan söyleyeyim...Yeni yıllar bizlere,dünyaya umut getirsin,mutluluk getirsin..


Sevgiler..

Buda benim yeni yıl bebeğim:))

3 yorum:

  1. güzel bir yılmış sizin için gerçekten,bebeğinize kavuşmuşsunuz,hep te özel kalacak bir yıl sizin için 2012 o zaman
    tüm dileklerinize amin diyorum,bebeğinizle,tüm ailenizle mutlu,huzurlu bir yıl dilerim

    YanıtlaSil
  2. Ahhh yerim senin bebeğini. Maşallah bakışlarını kurban...

    YanıtlaSil
  3. Aynen ben de artık Türkiye ve dünya gündemini takip etmiyorum canım. 2012 ye benden de bir teşekkür bize oğulcuklarımızı hediye ettiği için :))) mutlu yıllar dilerim ve öperim çokça ;))

    YanıtlaSil

Bize birşey demeyecek misiniz? Her türlü yoruma açığız:))

Bunlarda İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...